طراحی وب

۵ مطلب در خرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اگر قصد دارید یک سایت آموزشی برای مدرسه، دانشگاه یا آموزشگاه تان راه اندازی کنید یا اینکه می خواهید دوره های آموزشی را ضبط و منتشر کنید  همین الان دست به کار شوید و با نصی یک ثالب آموزشی وردپرس ساییتان را راه اندازی کنید.

 

قالب آموزشی چیست؟ چه کاربردی دارد؟

قالب آموزشی یک تمپلیت یا ظاهر سایت است که به مربیان و مدرسان کمک می‌کنند تا یک سایت آموزشی راه اندازی کنند. قالب آموزشی  کاربردهای متنوعی دارد. در زیر تعدادی از کاربردهای اصلی آن را بررسی می‌کنیم:

1- نمایش اطلاعات دوره ها: می توانید اطلاعات دوره شامل نام درس، مدت زمان دوره، نمونه محتوای آموزشی، توضیحات دوره را در صفحه دوره ها قرار دهید.

2- نمایش اطلاعات مدرسان: مدرسان می توانند یک پروفابل داشته باشند و دوره هایی که برگذار می کنند به همراه رزومه خود را در این پروفایل نمایش دهند

3- امکان خرید دوره ها: اگر به دنبال  خرید دوره ها هستید قالب های وردپرس آموزشی امکان افزودن محصولات به سبد خرید و اتصال به درگاه های بانکی را فراهم می کنند.

با قالب آموزشی می توانید برای هر موسسه آموزشی یا اگر قصد فروش دوره دارید یک سایت آموزشی طراحی کنید از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دانشگاه ها
  • موسسات آموزش زبان
  • موسسات  کلاس کنکور
  • تمامی مدارس از مهدکودک ها تا دبیرستان
  • مدارس غیر انتفاعی
  • آموزشگاه های کامپیوتر
  • و...

یک قالب آموزشی چه امکاناتی باید داشته باشد؟

یک قالب وردپرس برای سایت آموزشی باید امکانات زیر را داشته باشد:

1. طراحی واکنش‌گرا (Responsive Design): قالب باید قابلیت نمایش بهینه در تمامی دستگاه‌ها و اندازه‌های صفحه را داشته باشد، از جمله رایانه‌ها، تبلت‌ها و تلفن‌های همراه.

2. صفحه‌های آموزشی: قالب باید صفحات آموزشی را با استفاده از قالب‌های منحصر به فرد و مناسبی نمایش دهد. این قالب‌ها باید قابلیت نمایش فیلم‌ها، عکس‌ها، محتواهای آموزشی و نمودارها را داشته باشند.

3. سیستم مدیریت دوره‌ها و کلاس‌ها: قالب باید امکاناتی برای مدیریت دوره‌ها، کلاس‌ها و جلسات آموزشی را فراهم کند. این امکانات می‌توانند شامل برنامه درسی، زمان‌بندی، مدیریت دسترسی و پیگیری پیشرفت دانشجویان باشند.

4. سیستم عضویت و پرداخت: قالب باید امکاناتی برای ساخت سیستم عضویت و پرداخت در سایت آموزشی را داشته باشد. 

5. امکان ارتقاء: قالب باید امکان افزودن قابلیت‌های اضافی مانند ارائه آزمون‌ها، سیستم امتیازدهی، تالار گفتگو یا سیستم نظرسنجی را داشته باشد.

6. ابزارهای تعاملی: قالب باید ابزارهای تعاملی مانند نظرسنجی‌ها، فرم‌های تماس، قالب‌های نظرات و نمودارها را داشته باشد.

7. امکان برگذاری آزمون: اگر کاربران شما به دنبال گرفتن مدرک هستند باید امکان برگذاری آزمون را فراهم کنید 

8. نمایش اسلایدر: سایت آموزشی شما باید جذاب باشد و اطلاعات مورد نیاز شما را به کاربر بدهد. یکی از روش ها استفاده از اسلایدر دارد و می توانید بنرهای مورد نیاز ساییتان را اضافه کنید برای کار می توانید از یک افزونه اسلایدر مانند اسلایدر رولوشن یا لایر اسلایدر استفاده کنید.

 

بهترین قالب آموزشی وردپرس کدام است؟

اگر به دنبال یک قالب آموزشی حرفه ای هستید حتما ابتدا هدفتان را از طراحی سایت مشخص کنید و امکانات قالب های مختلف را بررسی کنید اما در در زیر 3 تا از بهترین قالب های آموزشی وردپرس را معرفی می کنیم تا سریعتر و راحت تر ساییتان را راه اندازی کنید:

1- قالب استادیار:

اگر به دنبال یکی از بهترین قالب های آموزشی هستید حتما این گزینه را امتحان کنید قالب استادیار دارای امکانات زیر است:

  • دارای 15 دمو حرفه ای
  • سازگار با المنتور وویژوال کامپوزر
  • قیمت 655 هزارتومان

2- قالب اجومال:

قالب اجوامل دارای دموهای مختلف است و کار کارکردن با این قالبب بسیار آسان است و به سرعت می توانید یک سایت حرفه ای داشته باشید از جمله امکاناتی که دارد شامل موارد زیر است:

  • داری 11 دمو
  • سازگار با افزونه های مختلف
  • سازگار با البمنتور
  • قیمت 512 هزارتومان

3- قالب امپراطور:

قالب امپراطور را هم می توانید برای انواع سایت آموزشی و فروش دوره استفاده کنید این قالب یکی از بهترین قالب های آموزشی است که سازگار با االمنتور است و می توانید قسمت های مختلف سایت را ویرایش و بهینه سازی کنید از جمله قابلیت های قالب سایت آموزشی شامل موارد زیر است:

  • سازگاری با ووکامرس
  • دارای 4 دمو متنوع 
  • قیمت 745 هزارتومان

 

امیدوارم این مقاله به شما در پیدا کردن بهترین قالب آموزشی کمک کند ما در اینجا 3 قالب را معرفی کردیم و از هر قالب هم تصویر یک دمو را قرار دادیم. اگر می خواهید سایر دموها یا قالب های آموزشی را ببینید می توانید از لینک زیر مشاهده کنید:

https://www.rtl-theme.com/category/wp-themes/elearning/

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

مزایای استفاده از تم های وردپرس

طراحی وب سفارشی به اندازه یک دهه پیش محبوب نیست. پیش از این، ترس مردم این بود که اگر از قالب ها استفاده می کردند، وب سایت آنها شبیه به بقیه شود. به لطف در دسترس بودن میلیون‌ها تم و همچنین تم‌های ممتاز، دیگر اینطور نیست.

نکته مهم در مورد تم های ممتاز این است که به شما تضمین می شود که تنها فردی خواهید بود که از آن تم خاص استفاده می کند. علاوه بر آن، دلایل زیادی وجود دارد که طراحی تم وردپرس سفارشی در حال مرگ است. در زیر برخی از دلایل کلیدی روی آوردن مردم به قالب های وردپرس آورده شده است.

 

مقرون به صرفه
 

در مقایسه با کار با یک توسعه دهنده یا ساختن وب سایت خود از ابتدا، اولین چیزی که در مورد تم ها متوجه می شوید این است که ارزان هستند. وب سایت های ساخته شده سفارشی با ارقامی از 5000 تا 50000 دلار بسیار گران هستند. این ممکن است یک سرمایه گذاری غیر عملی برای شرکت های غیر انتفاعی باشد.

 

گزینه بهتر استفاده از تم های ممتاز است. بهترین چیز در مورد تم های ممتاز این است که آنها به خوبی ساخته شده اند و در دسترس هر کسی هستند. آنها در مقایسه با داشتن یک وب سایت سفارشی ساخته شده بسیار مقرون به صرفه هستند. در درازمدت، ساخت و نگهداری مضامین ارزان‌تر است، مخصوصاً وقتی در نظر بگیرید که با یک وب‌سایت سفارشی باید هزینه پشتیبانی مشتری را بپردازید. این به معنای هزاران دلار در تعمیر و نگهداری است.

 

قابل تنظیم
 

فقط به این دلیل که از تم های رایگان استفاده می کنید به این معنی نیست که وب سایت شما شبیه هر وب سایت دیگری است که از همان قالب استفاده می کند. بیشتر تم ها قابل تنظیم هستند. شما می توانید موضوع را به دلخواه قالب بندی کنید تا کاملا با محتوای شما مطابقت داشته باشد. از طرف دیگر، می توانید یک طراح را استخدام کنید تا قالبی را برای وب سایت شما بسازد. حتی این گزینه بسیار ارزان تر از ساخت وب سایت کامل شما به صورت سفارشی است.

 

به لطف در دسترس بودن افزونه های وردپرس، می توانید به راحتی قابلیت های وب سایت خود را تغییر دهید. افزونه‌هایی وجود دارند که می‌توانند وب‌سایت ساده شما را به یک فروشگاه آنلاین کاملاً کاربردی، پورتال اشتراک و کارهای بسیار بیشتری تبدیل کنند. نکته بیشتر این است که شما همچنان می توانید کد واقعی افزونه را با استفاده از ویرایشگرهای کد سفارشی کنید تا دقیقا به آنچه می خواهید برسید. اطلاعات بیشتر در مورد افزونه های وردپرس

 

در مجموع، هنگام ویرایش وب سایت خود با افزونه ها، باید به خاطر داشته باشید که استفاده از افزونه های زیاد باعث می شود وب سایت شما به کندی بارگذاری شود. این به این دلیل است که هر افزونه منجر به درخواستی می شود که سرور باید برای بارگیری کامل صفحه انجام دهد. فقط از افزونه های مرتبط استفاده کنید و عناصر غیر ضروری اضافه نکنید.

 

مدیریت محتوا آسان است
 

دلیل اینکه تم ها بهترین گزینه هستند به دلیل سیستم های مدیریت محتوای پیشرفته آنهاست. این امر به ویژه در هنگام استفاده از تم های وردپرس بسیار بیشتر است. تم ها کدهای هوشمندی هستند که محتوای شما را می گیرند و از آنها یک سایت می سازند. بهترین چیز این است که شما نیازی به تایپ یا ویرایش هیچ خط کدی ندارید. هنگامی که عکس‌ها، ویدیوها یا متن خود را جای‌گذاری کردید، کد بقیه کار را انجام می‌دهد. این بدان معناست که برای ایجاد وب سایت خود نیازی به مهارت های برنامه نویسی پیشرفته ندارید.

 

وردپرس با قدرت بیش از 58.6 درصد از وب سایت ها، پرکاربردترین CMS است. پشتیبانی عالی دارد و تم های عالی را برای کمک به آسان کردن کار شما ارائه می دهد. این سیستم تقریباً با هر نوع محتوایی که شما به آن پرتاب می کنید رسیدگی می کند.

 

 

کاربر پسند
 

با وب‌سایت‌های سفارشی، باید آماده باشید که حداقل 2000 دلار را که برای سیستم مدیریت محتوا (CMS) خرج می‌کنید، جدا کنید، که بسته به نوع انتخابی، یادگیری آن دشوار و آشنایی آسان است.

 

در مورد وردپرس اینطور نیست. برای شروع، استفاده از این سیستم برای شما رایگان است. همچنین دارای یک جامعه بزرگ است که به روز رسانی کد اصلی ادامه می دهد تا مطمئن شود که سیستم قدیمی نمی شود. پلتفرم وردپرس توسط افراد برای مردم ایجاد شده است. این به سادگی به این معنی است که برای استفاده از آن نیازی به مهارت های پیشرفته ندارید. این CMS کاربرپسندترین سیستم مدیریت محتوا در جهان امروز است.

 

موبایل دوستانه
 

اگر علاقه مند به جدیدترین گرایش ها در توسعه وب بوده اید، ممکن است متوجه شده باشید که افراد بیشتری از دستگاه های تلفن همراه برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند. این به این معنی است که وب سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که به آن مصرف کنندگان پاسخ دهد.

 

در گذشته، وقتی نوبت به طراحی وب سفارشی می رسید، باید دو نسخه از وب سایت خود را ایجاد می کردید. یکی برای موبایل و دیگری برای دسکتاپ. این بدان معنی است که شما باید دو نسخه از وب سایت خود را ایجاد و نگهداری کنید. به لطف طراحی وب سایت واکنشگرا، دیگر اینطور نیست. با این حال، از آنجا که این یک روش جدید طراحی وب است، توسعه دهندگان تمایل دارند برای یک وب سایت سفارشی هزینه بیشتری از شما دریافت کنند.

بهترین چیز این است که تم هایی وجود دارند که برای موبایل طراحی شده اند. اینها الگوهایی هستند که با کد هوشمند طراحی شده اند که وب سایت را متناسب با اندازه صفحه نمایشی که در آن مشاهده می شود تنظیم می کند. این بدان معناست که شما به دو نسخه از یک وب سایت نیاز ندارید.

 

داشتن یک وب سایت سازگار با موبایل 

دیگر مهم نیست بلکه اجباری است. گوگل نسبت به سایت هایی که در رتبه بندی خود موبایل فرندلی نیستند، نمی بخشد. اگر وب سایت شما را نمی توان به طور کامل در گوشی هوشمند مشاهده کرد، باید آن را دوباره طراحی کنید. تم های وردپرس ایجاد یک وب سایت سازگار با موبایل را برای شما آسان می کند.

 

آینده طراحی وب
 

همانطور که ممکن است متوجه شده باشید، استفاده از تم های وردپرس بهتر از سرمایه گذاری در یک وب سایت سفارشی است. با پیشرفت بیشتر تم ها هر روز که می گذرد، طراحی وب سفارشی به سرعت در حال نابودی است.

در مجموع، باید توجه داشته باشید که سرمایه گذاری بر روی محتوای عالی مهمترین چیز در بازاریابی آنلاین است. موفقیت شما به این بستگی دارد که مردم چگونه شما را درک می کنند. محتوای عالی باعث می شود که مخاطب هدف شما به راحتی به شما اعتماد کند. دوم، شما به یک سایت قوی نیاز دارید که به راحتی خوانده شود، مدیریت شود، سریع باشد و همچنین سایتی که سازگار با موبایل باشد.

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

اولا، یک پوسته وردپرس یک نهاد مجزا از وردپرس است. وردپرس یک نرم افزار سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به شما امکان می دهد وب سایت خود را از پشت صحنه مدیریت و بهینه کنید، در حالی که موضوع وردپرس شما همان چیزی است که بازدیدکنندگان و مشتریان شما به صورت زنده خواهند دید. درست مانند زمانی که از یک فروشگاه فیزیکی بازدید می کنید:

شما وارد شوید
شما ظاهر فروشگاه را در نظر می گیرید.
آنچه را که نیاز دارید خریداری می کنید و می روید. شما همه این کارها را بدون توجه به افرادی که پشت سر کار می کنند انجام می دهید. افرادی که با موجودی، سفارشات و غیره کار می کنند.
وقتی برای اولین بار تصمیم می گیرید که چه نوع تم وب سایتی را باید انتخاب کنید (به خاطر داشته باشید که چندین نوع تم وب سایت وجود دارد که می توانید انتخاب کنید)، باید چند چیز را در نظر بگیرید.

چه نوع تایپوگرافی در وب سایت خود می خواهید؟


چه نوع رنگی می خواهید نماینده برند شما باشد؟ ممکن است قبلاً یک لوگو داشته باشید، و اگر دارید، بهتر است تم وردپرس را با لوگوی خود مطابقت دهید.


چیدمان
می خواهید طرح بندی وب سایت شما چگونه به نظر برسد؟ آیا می خواهید یک نوار ناوبری که ممکن است یک جنبه عالی برای تسهیل ناوبری باشد، یا شاید هم نمی خواهید؟

عناصر طراحی
ممکن است بخواهید عناصر طراحی خاصی را که در نظر گرفته اید اضافه کنید؟ عناصر طراحی مانند تصاویر، فیلم ها، نمودارهای تعاملی و غیره.

پاسخگو
آیا می خواهید وب سایت شما سازگار با موبایل باشد؟ اگر بله، باید یک تم واکنشگرا انتخاب کنید.

حمایت کردن
آیا تمی می‌خواهید که بتواند هر زمان که به کمک نیاز داشتید به شما پشتیبانی کند؟

اینها چند ویژگی و جنبه هستند که باید هنگام ایجاد وب سایت خود در نظر بگیرید. لیستی از تمام ویژگی هایی که برای پیاده سازی بهترین قالب وردپرس نیاز دارید تهیه کنید تا وب سایت خود را به سختی از دست بدهید. به هدف وب سایت خود فکر کنید. مثلاً آیا محصولاتی را می فروشید؟ یا به طور مرتب وب سایت خود را با پست های وبلاگ جدید به روز می کنید؟ بر این اساس موضوع وردپرس خود را انتخاب کنید.


قالب های وردپرس با کیفیت
همانطور که در بالا ذکر شد، اگر می خواهید کیفیت و بهترین تم های وردپرس موجود را داشته باشید، باید از دایرکتوری وردپرس انتخاب کنید. تم های با کیفیت وردپرس در فهرست وجود دارد که به دقت بررسی می شوند. دانلود تم ها از یک مکان امن و مطمئن ضروری است و دایرکتوری وردپرس از دستورالعمل های امنیتی دقیق پیروی می کند.

قالب های وردپرس رایگان در فهرست موجود است، برخی از بهترین تم های رایگان وردپرس. اما اگر می‌خواهید ویژگی‌های خاصی در موضوع گنجانده شود یا اگر به پشتیبانی نیاز دارید، می‌توانید تصمیم بگیرید که برای تم خود هزینه کنید.


موضوع وب سایت مورد علاقه خود را جستجو کنید
اگر به موضوعی برخورد کردید که فکر می‌کنید برای شما مناسب است، می‌توانید از آشکارساز تم وردپرس برای پیدا کردن نام آن استفاده کنید. به سادگی آدرس وب سایت را تایپ کنید، و خواهید دید که آنها از چه نوع تم وردپرس استفاده می کنند.

 


تفاوت بین تم و افزونه وردپرس چیست؟


یک قالب وردپرس  ظاهر وب سایت شما را دیکته می کند - از رنگ ها گرفته تا طرح. با این حال، یک افزونه رفتار وب سایت شما را کنترل می کند. پلاگین های مختلفی وجود دارد که به شما امکان می دهد ویژگی ها و رفتار وب سایت خود را مدیریت کنید. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید یک فرم تماس به وب سایت خود اضافه کنید. یک افزونه به شما امکان می دهد یک فرم تماس با عملکرد بالا در وب سایت خود داشته باشید.

امیدواریم که هیجان زده باشید و آماده باشید تا یک قالب وردپرس برای وب سایت خود انتخاب کنید. ما همچنین لیستی از تم های وردپرس مورد علاقه خود را ایجاد کرده ایم، نگاهی بیندازید، و ممکن است بهترین مورد را برای خود پیدا کنید.

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

برای اینکه به شما نشان دهیم چگونه از افزونه المنتور استفاده کنید، اکنون می خواهیم یک صفحه اصلی برای یک وب سایت مسافرتی ایجاد کنیم. مراحل زیر را دنبال کنید و سعی کنید صفحه اصلی خود را در ویرایشگر خود طراحی کنید تا سریع آن را یاد بگیرید.

 

 

مرحله 01: یک صفحه جدید ایجاد کنید


به داشبورد وردپرس خود > صفحات > افزودن جدید بروید
صفحه جدید ایجاد کنید
به این صفحه یک نام بدهید در اینجا من نام آن را صفحه اصلی گذاشتم.
همانطور که می خواهیم کل صفحه را با Elementor بسازیم، الگوی پیش فرض را روی "Elementor Canvas" قرار دهید. شما می توانید Elementor Full Width را انتخاب کنید، که به شما امکان می دهد کل صفحه را بدون منو سفارشی کنید.
پس از آن، صفحه را از نوار کناری سمت راست منتشر کنید. همچنین می توانید آن را به عنوان پیش نویس نگه دارید.
روی “Edit with Elementor” کلیک کنید و به صفحه ساز Elementor هدایت خواهید شد.
با elementor ویرایش کنید


مرحله 02: یک الگوی مناسب برای صفحه اصلی وب سایت سفر خود انتخاب کنید
Elementor با بسیاری از قالب‌های رایگان و حرفه‌ای عرضه می‌شود، شما حتی نیازی به ساخت صفحات از ابتدا ندارید. شما فقط می توانید یک الگوی موجود را برای شروع سفر خود انتخاب کنید.

روی دکمه Add Template کلیک کنید.
اضافه کردن الگو
شما یک دسته از الگوهای از پیش ساخته شده را دریافت خواهید کرد که از آنجا می توانید هر یک از قالب ها را انتخاب کرده و آنها را بر اساس نیاز خود سفارشی کنید.
پس از انتخاب موردی که می خواهید استفاده کنید، روی گزینه Insert کلیک کنید.
درج الگو
مرحله 03: یک هدر به صفحه اصلی خود اضافه کنید
پس از درج قالب ها صفحه آماده می شود و می توانید آن را برای استفاده در وب سایت مسافرتی خود سفارشی کنید.

ما با اضافه کردن یک هدر به صفحه شروع می کنیم که نام و برچسب وب سایت ما را نمایش می دهد. در اینجا نحوه انجام این کار با کشیدن و رها کردن و کمی استایل می باشد.
هدر اضافه کنید
هدر کمک می کند تا بلافاصله پس از ورود بازدیدکنندگان به وب سایت شما، هویت برند شما نمایش داده شود. پس از سفارشی سازی هدر، اکنون بدنه صفحه اصلی را سفارشی می کنیم.

مرحله 04: امکانات هتل خود را برجسته کنید
هنگامی که کار با هدر تمام شد، نوبت به طراحی بخش اصلی صفحه اصلی می رسد. اگر کسی بخواهد در هتل شما اقامت داشته باشد، امکانات هتل مانند آنچه شما در هتل خود ارائه می دهید.

می‌توانید هر تصویری را از فضای ذخیره‌سازی محلی خود آپلود کنید، یا می‌توانید تصویر موجود را با تصاویری که قبلاً آپلود شده‌اند از بخش رسانه جایگزین کنید. برای این کار فایل gif زیر را دنبال کنید.
می‌توانید ارتفاع، عرض، کدورت، حاشیه، بالشتک و همه چیز را از گزینه‌های ویرایش تنظیم کنید.
افزودن دکمه، متن، توضیحات همه چیز از گزینه ویرایش امکان پذیر است.
توضیحات هتل را اضافه کنید
مرحله 05: یک ویدیو و گواهی اضافه کنید
می‌توانید ویدیویی اضافه کنید تا نشان دهید که محیط اطراف شما چگونه است و مردم وقتی اینجا هستند چگونه از استراحتگاه شما لذت می‌برند.
افزودن گواهینامه تصمیم عاقلانه ای است تا مردم بدانند نظر مشتریان شما در مورد شما چیست.
یک ویدیو اضافه کنید
مرحله 06: یک فرم تماس اضافه کنید
یک فرم تماس اضافه کنید تا بازدیدکننده شما بتواند با شما تماس بگیرد. شماره تماس خود را مانند شماره تلفن، ایمیل یا شماره واتساپ در صفحه تماس تنظیم کنید تا به بازدیدکننده شما کمک کند در صورت داشتن هرگونه سوال با شما تماس بگیرد.
همچنین می توانید یک نقشه گوگل اضافه کنید تا افراد بتوانند شما را از کجا پیدا کنند.
یک فرم تماس اضافه کنید
مرحله 07: آن را در همه پلتفرم‌ها پاسخگو کنید
اطمینان حاصل کنید که صفحه شما کاملاً واکنش گرا است و در همه دستگاه ها به درستی به نظر می رسد. برای انجام این کار روی گزینه Responsive Mode کلیک کنید.
پس از انجام سفارشی سازی، روی دکمه Update کلیک کنید.
گزینه های پاسخگو
نمای کلی از صفحه اصلی ما
در اینجا نمای نهایی صفحه اصلی ما است که ما به تازگی ایجاد کرده ایم. و به این صورت است که می توانید از صفحه ساز Elementor برای ساخت هر صفحه ای از جمله صفحه اصلی، صفحه تماس، صفحه ویژگی یا هر صفحه دیگری بلافاصله استفاده کنید.

 

نحوه استفاده از Elementor Theme Builder


ویژگی های برتر Elementor که اکنون باید نگاهی بیندازید

 


سازنده تم Elementor یک تغییر دهنده بازی برای هر کسی است که با سازندگان صفحه آشنا است زیرا به شما امکان می دهد هدرها، فوترهای سفارشی و سایر محتوای پویا برای وب سایت خود ایجاد کنید. حتی به شما این امکان را می دهد که جنبه هایی از قالب وردپرس خود را نادیده بگیرید، بنابراین می توانید آنچه را که کار می کند حفظ کنید و فقط تغییراتی را که می خواهید ایجاد کنید!

در این بخش، ما به شما نشان می دهیم که چگونه می توانید هدرهای زیبایی با سازنده تم Elementor بسازید.

توجه: سازنده تم Elementor برای نسخه حرفه ای آن موجود است. نسخه رایگان دارای ویژگی بسیار محدودی است.

مرحله 01: نوع قالب را انتخاب کنید


به داشبورد وردپرس خود > Templates > Theme Builder بروید.
سپس بر روی دکمه افزودن جدید کلیک کنید، یا اگر از قبل هدری را دیدید که ظاهر آن را دوست داشتید، می توانید آن را برای استفاده به عنوان نقطه شروع وارد کنید.
یک الگو اضافه کنید
پس از کلیک بر روی دکمه افزودن جدید، یک صفحه پاپ آپ در مقابل شما ظاهر می شود. در آنجا یک منوی کشویی برای انتخاب از بین یک نوع قالب مشاهده خواهید کرد.
یک نوع معبد را انتخاب کنید، در اینجا ما Header را انتخاب می کنیم.
بعد اسمشو بذار


و در نهایت گزینه Create Template را بزنید.
یک نوع الگو را انتخاب کنید


توجه: Elementor Free فقط شامل قالب‌های بخش و صفحه می‌شود. نسخه Pro شامل چندین دسته قالب اضافی، از جمله ویجت جهانی، سرصفحه، پاورقی، تک و بایگانی است.

مرحله 02: هدر خود را در Elementor سفارشی کنید


شما می توانید انتخاب کنید که سربرگ خود را طراحی کنید یا می توانید یکی از پیش ساخته های O را انتخاب کنید

nes از کتابخانه الگوی Elementor.

 

روی گزینه Add Template کلیک کنید تا یک هدر از پیش ساخته شده در ویرایشگر شما بارگذاری شود.
ویرایشگر تم ساز Elementor


اگر این مرحله آشنا به نظر می رسد، به این دلیل است که دقیقاً همان ویرایشگر است که قبلاً برای ایجاد یک صفحه کامل استفاده می کردیم. اکنون، از این تجربه در اینجا برای ایجاد هدر برای وب سایت خود استفاده کنید.

پس از سفارشی کردن هدر خود و کلیک بر روی دکمه "انتشار"، در صورت تمایل می توانید شرایطی را برای جایی که می خواهید هدر شما نمایش داده شود تعیین کنید.

توجه: برای ایجاد فوتر برای وب سایت خود نیز می توانید همین مراحل را دنبال کنید. هنگامی که در حال طراحی پاورقی با استفاده از Elementor Theme Builder هستید، فقط مطمئن شوید که "Footer" را به عنوان نوع قالب خود انتخاب کنید.

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

اگر در حال حاضر به دنبال بهترین قالب وردپرس هستید، موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. همانطور که می دانید، ما تجربه زیادی در زمینه تم ها داریم زیرا یکی از موفق ترین قالب های وردپرس قرن گذشته را ساخته ایم. در حالی که اگر از ما بپرسید که کدام تم بهترین انتخاب است، این واقعاً ما را کمی مغرضانه می کند

 

 این مقاله راهنمای شما برای چندین موضوع خواهد بود که با دستورالعمل های کیفیت دقیق ما مطابقت دارند. و در حالی که موضوع خود ما همیشه اولین انتخاب ما خواهد بود، ما درک می کنیم که اگر تم متفاوتی را انتخاب کنید، به شرطی که یکی را انتخاب کنید که همه چیز مورد نیاز شما را فراهم کند. هنگام انتخاب قالب وردپرس باید نکات زیادی را در نظر داشت و به همین دلیل است که ما این مقاله را برای راهنمایی شما در مسیر درست ایجاد کرده ایم.

 

از آنجایی که ما چندین سال است که در حال ساخت تم های وردپرس هستیم (2023 مصادف با 10 سالگی اولین موضوع ما است)، ما تجربیات زیادی در مورد آنچه که مشتریان در هنگام ساخت سایت خود به آن نیاز دارند و تغییر دهندگان واقعی بازی از نظر تغییرات واقعی جمع آوری کرده ایم. سرعت و گردش کار در حالی که ایجاد تم می تواند یک فرآیند چالش برانگیز باشد، برخی از ویژگی ها بهره وری را به شدت افزایش می دهند. هر صفحه ساز وردپرس دارای یک منحنی یادگیری است، اما تفاوت اصلی این است که چگونه گردش کار ایجاد می شود و آیا مکانیزم هایی وجود دارد که وظایف تکراری را خودکار می کند. این می تواند باعث صرفه جویی در زمان و بهره وری بسیار بالاتر شود.

 

یکی از مهمترین فاکتورها هنگام انتخاب قالب وردپرس این است که آیا برای عملکرد بهینه شده است و آیا شرکت به‌روزرسانی‌های منظم را ارائه می‌کند یا خیر. فقط تم‌هایی که اغلب به‌روزرسانی می‌شوند می‌توانند امنیت و قابلیت اطمینانی را که برای اجرای یک وب‌سایت با عملکرد خوب نیاز دارید، به شما ارائه دهند.

 

امروزه همه چیز در مورد ساخت صفحه وردپرس است.

چه سرصفحه یا پاورقی باشد، به طور کلی دیگر هیچ کدنویسی در کار نیست (مگر اینکه بخواهید ... در یک دقیقه بیشتر در مورد آن صحبت کنید) زیرا اکثر تم ها رابط کشیدن و رها کردن را با پیشرفته ترین ها ارائه می دهند، پیش نمایش زنده دارند، بنابراین با ایجاد تغییرات، سایت زنده خود را مشاهده می کنید. این بسیار مفید است و هنگام طراحی به شما برتری می دهد زیرا هیچ کلیکی بین پنل مدیریت و سایت زنده شما وجود ندارد.

معرفی کلی قالب انفولد

قالب انفولد یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین قالب های وردپرسی چند منظوره است که در طراحی سایت های وردپرسی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از پرفروش ترین قالب های وردپرس در سایت مرجع (theme forest) و همچنین در سایت‌های ایرانی وردپرسی می باشد.

ویژگی های اصلی قالب انفولد

یکی از دلایل مهم قالب انفولد وجود دمو های مختلف و متنوع، پشتیبانی عالی و حرفه ‌ای این قالب، سازگاری با بسیاری از افزونه های کاربردی وردپرس و استفاده از صفحه ساز برای طراحی صفحات آن می باشد و دیگر اینکه این قالب به بیش از ۲۰ زبان دنیا ترجمه شده است که به راحتی می‌توان برای ساخت سایت های چند زبانه برای کاربران و جذب آن ها از کشورهای مختلف استفاده کرد.

 

سازگاری قالب انفولد با پلاگین های وردپرس

از دیگر ویژگی های جذاب این قالب سازگاری آن با پلاگین های کاربردی این سیستم مدیریت محتواست که که کاربران می توانند بدون نگرانی افزونه های مورد نظر خود را روی این قالب نصب کنند.

اسناد و پشتیبانی در قالب انفولد

ویژگی دیگر وجود گسترده اسناد در مورد این قالب فروشگاهی وردپرس است که باعث می شود حتی افراد مبتدی هم بتوانند از این قالب استفاده کرده و از همه امکانات این قالب استفاده بهینه کنند.

همچنین تیم طراحی این قالب در کنار وجود اسناد و داکیومنت های آموزشی برای قالب انفولد به شکل مناسبی از کاربران این قالب پشتیبانی می کنند و در صورت بروز هر مشکلی در کوتاه ‌ترین زمان ممکن آن مشکل را رفع می ‌کنند.

 

  • اسماعیل احمدی