اگر قصد دارید یک سایت آموزشی برای مدرسه، دانشگاه یا آموزشگاه تان راه اندازی کنید یا اینکه می خواهید دوره های آموزشی را ضبط و منتشر کنید همین الان دست به کار شوید و با نصی یک ثالب آموزشی وردپرس ساییتان را راه اندازی کنید.
قالب آموزشی چیست؟ چه کاربردی دارد؟
قالب آموزشی یک تمپلیت یا ظاهر سایت است که به مربیان و مدرسان کمک میکنند تا یک سایت آموزشی راه اندازی کنند. قالب آموزشی کاربردهای متنوعی دارد. در زیر تعدادی از کاربردهای اصلی آن را بررسی میکنیم:
1- نمایش اطلاعات دوره ها: می توانید اطلاعات دوره شامل نام درس، مدت زمان دوره، نمونه محتوای آموزشی، توضیحات دوره را در صفحه دوره ها قرار دهید.
2- نمایش اطلاعات مدرسان: مدرسان می توانند یک پروفابل داشته باشند و دوره هایی که برگذار می کنند به همراه رزومه خود را در این پروفایل نمایش دهند
3- امکان خرید دوره ها: اگر به دنبال خرید دوره ها هستید قالب های وردپرس آموزشی امکان افزودن محصولات به سبد خرید و اتصال به درگاه های بانکی را فراهم می کنند.
با قالب آموزشی می توانید برای هر موسسه آموزشی یا اگر قصد فروش دوره دارید یک سایت آموزشی طراحی کنید از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- دانشگاه ها
- موسسات آموزش زبان
- موسسات کلاس کنکور
- تمامی مدارس از مهدکودک ها تا دبیرستان
- مدارس غیر انتفاعی
- آموزشگاه های کامپیوتر
- و...
یک قالب آموزشی چه امکاناتی باید داشته باشد؟
یک قالب وردپرس برای سایت آموزشی باید امکانات زیر را داشته باشد:
1. طراحی واکنشگرا (Responsive Design): قالب باید قابلیت نمایش بهینه در تمامی دستگاهها و اندازههای صفحه را داشته باشد، از جمله رایانهها، تبلتها و تلفنهای همراه.
2. صفحههای آموزشی: قالب باید صفحات آموزشی را با استفاده از قالبهای منحصر به فرد و مناسبی نمایش دهد. این قالبها باید قابلیت نمایش فیلمها، عکسها، محتواهای آموزشی و نمودارها را داشته باشند.
3. سیستم مدیریت دورهها و کلاسها: قالب باید امکاناتی برای مدیریت دورهها، کلاسها و جلسات آموزشی را فراهم کند. این امکانات میتوانند شامل برنامه درسی، زمانبندی، مدیریت دسترسی و پیگیری پیشرفت دانشجویان باشند.
4. سیستم عضویت و پرداخت: قالب باید امکاناتی برای ساخت سیستم عضویت و پرداخت در سایت آموزشی را داشته باشد.
5. امکان ارتقاء: قالب باید امکان افزودن قابلیتهای اضافی مانند ارائه آزمونها، سیستم امتیازدهی، تالار گفتگو یا سیستم نظرسنجی را داشته باشد.
6. ابزارهای تعاملی: قالب باید ابزارهای تعاملی مانند نظرسنجیها، فرمهای تماس، قالبهای نظرات و نمودارها را داشته باشد.
7. امکان برگذاری آزمون: اگر کاربران شما به دنبال گرفتن مدرک هستند باید امکان برگذاری آزمون را فراهم کنید
8. نمایش اسلایدر: سایت آموزشی شما باید جذاب باشد و اطلاعات مورد نیاز شما را به کاربر بدهد. یکی از روش ها استفاده از اسلایدر دارد و می توانید بنرهای مورد نیاز ساییتان را اضافه کنید برای کار می توانید از یک افزونه اسلایدر مانند اسلایدر رولوشن یا لایر اسلایدر استفاده کنید.
بهترین قالب آموزشی وردپرس کدام است؟
اگر به دنبال یک قالب آموزشی حرفه ای هستید حتما ابتدا هدفتان را از طراحی سایت مشخص کنید و امکانات قالب های مختلف را بررسی کنید اما در در زیر 3 تا از بهترین قالب های آموزشی وردپرس را معرفی می کنیم تا سریعتر و راحت تر ساییتان را راه اندازی کنید:
1- قالب استادیار:
اگر به دنبال یکی از بهترین قالب های آموزشی هستید حتما این گزینه را امتحان کنید قالب استادیار دارای امکانات زیر است:
- دارای 15 دمو حرفه ای
- سازگار با المنتور وویژوال کامپوزر
- قیمت 655 هزارتومان
2- قالب اجومال:
قالب اجوامل دارای دموهای مختلف است و کار کارکردن با این قالبب بسیار آسان است و به سرعت می توانید یک سایت حرفه ای داشته باشید از جمله امکاناتی که دارد شامل موارد زیر است:
- داری 11 دمو
- سازگار با افزونه های مختلف
- سازگار با البمنتور
- قیمت 512 هزارتومان
3- قالب امپراطور:
قالب امپراطور را هم می توانید برای انواع سایت آموزشی و فروش دوره استفاده کنید این قالب یکی از بهترین قالب های آموزشی است که سازگار با االمنتور است و می توانید قسمت های مختلف سایت را ویرایش و بهینه سازی کنید از جمله قابلیت های قالب سایت آموزشی شامل موارد زیر است:
- سازگاری با ووکامرس
- دارای 4 دمو متنوع
- قیمت 745 هزارتومان
امیدوارم این مقاله به شما در پیدا کردن بهترین قالب آموزشی کمک کند ما در اینجا 3 قالب را معرفی کردیم و از هر قالب هم تصویر یک دمو را قرار دادیم. اگر می خواهید سایر دموها یا قالب های آموزشی را ببینید می توانید از لینک زیر مشاهده کنید: