طراحی وب

۴ مطلب در تیر ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

از ما در مورد نحوه بهینه سازی سرعت وردپرس بدون افزونه بیشتر از آنچه انتظار دارید پرسیده می شود. و دلایل معتبری وجود دارد که چرا برخی از مدیران سایت می‌خواهند بهینه‌سازی سرعت وردپرس را بدون افزونه انجام دهند – برخی از سایت‌ها در نصب چند سایتی پیچیده هستند یا ترافیک بسیار بالایی دارند و افزونه‌های بیشتر به معنای پیچیدگی بیشتر است.

بهینه سازی سرعت وردپرس بدون پلاگین


در زیر توصیه‌های کلیدی ما برای افزایش سرعت وب‌سایت وردپرس یا هر سایت دیگری بدون استفاده از افزونه‌ها را خواهید دید. با استفاده از این مراحل، می‌توانید وب‌سایت وردپرس خود را بسیار سریع بارگذاری کنید، اما احتمالاً اگر از افزونه‌ها برای انجام کارهایی مانند ذخیره‌سازی صفحه و بهینه‌سازی تصویر استفاده می‌کردید، به سرعت بارگذاری نمی‌شود، بنابراین لطفاً این را در نظر داشته باشید.

 


باورهای غلط رایج
علت اصلی را شناسایی کنید تا زمان را تلف نکنید

 

 


چگونه سرعت وردپرس را بدون پلاگین بهینه کنیم


1. از یک هاست خوب استفاده کنید
2. از HTTPS استفاده کنید
3. از بالاترین نسخه PHP که سایت پشتیبانی می کند استفاده کنید
4. از Cloudflare استفاده کنید
5. بهینه سازی سرعت در سایت را در قالب خود روشن کنید
6. قبل از آپلود تصاویر، آنها را فشرده کنید
7. مطمئن شوید که پایگاه داده شما از موتور ذخیره سازی Innodb برای همه جداول استفاده می کند
8. هر پلاگین و ابزاری را که استفاده نمی کنید غیرفعال کنید
9. از گوگل تگ منیجر استفاده کنید
10. کد را به پاورقی منتقل کنید
11. رفع خطاهای 404! خطاهای 404 برای سرعت وحشتناک هستند!


باورهای غلط رایج


با توجه به آنچه ما روزانه می بینیم، این تصور غلط وجود دارد که افزونه های بیشتر همیشه در مورد سرعت بدتر هستند. با این حال، اینطور نیست، بنابراین اگر صرفاً به این دلیل از افزونه‌ها اجتناب می‌کنید، از شما می‌خواهیم در موقعیت خود تجدید نظر کنید، زیرا پلاگین‌های سرعت سایت فوق‌العاده‌ای مانند WP Rocket وجود دارند که دنیایی از سرعت اجرای سایت شما ایجاد می‌کنند.

ربات سرعت سایت


علت اصلی را شناسایی کنید تا زمان را تلف نکنید


یکی از اشتباهات رایجی که می بینیم افراد هنگام کار بر روی سرعت سایت خود مرتکب می شوند این است که به طور تصادفی ابزارها و تاکتیک ها را بدون شناسایی علت اصلی سرعت بارگذاری پایین سایت خود آزمایش می کنند. قبل از انجام هر کاری، ما قویاً به شما پیشنهاد می کنیم که تست سرعت سایت را از قبل برای شناسایی میوه کم آویزان انجام دهید.

ابزار تست سرعت ما SiteSpeedBot 100٪ رایگان است و توصیه های دقیقی را در مورد کارهایی که در کمتر از 60 ثانیه انجام دهید به شما ارائه می دهد!

چگونه سرعت وردپرس را بدون پلاگین بهینه کنیم
برخی از توصیه‌های زیر کمی فنی هستند، بنابراین اگر سؤالی دارید یا نیاز به توضیح دارید، لطفاً در زیر نظر دهید.

 

1. از یک هاست خوب استفاده کنید


میزبانی وب برای هر کاری که آنلاین انجام می‌دهید، چه برای سئو، گوگل ادوردز، تبلیغات فیس‌بوک، یا درخواست‌ها، تماس‌ها و ایمیل‌هایی که وب‌سایت شما ایجاد می‌کند، اهمیت زیادی دارد. میزبانی بهتر به معنای تجربه کاربری بهتر است و تجربه کاربری بهتر نرخ تبدیل شما را افزایش می دهد.

 

همانطور که گفته شد، واضح است که داشتن میزبانی قابل اعتماد و سریع به زودی نتیجه خواهد داد. هاست با کیفیت یکی از عوامل کلیدی در بهینه سازی سرعت وردپرس بدون افزونه است. یک ارائه دهنده هاست خوب از یک درایو حالت جامد (SSD) استفاده می کند که بسیار سریعتر از هارد دیسک استاندارد (HDD) عمل می کند و بنابراین زمان بارگذاری صفحه کوتاه تر و عملکرد کلی بهتر را امکان پذیر می کند. برخی هاست ها دیسک های جدیدتر NVME را نیز ارائه می دهند که حتی از درایوهای SSD استاندارد نیز سریع تر هستند. ارائه دهندگان خوب با پهنای باند و رم بزرگتر عرضه می شوند، که همچنین به معنای سرعت بهتر و قدرت بیشتر برای وب سایت شما است.

 

یکی دیگر از عوامل مهمی که باید در نظر گرفت مکان سرور است. در بیشتر موارد، وب‌سایت‌ها در خارج از کشوری که سرور در آن قرار دارد، 1+ ثانیه کندتر عمل می‌کنند. به همین دلیل مهم است که از سروری که در کشور یا قاره ای قرار دارد استفاده کنید که بیشتر بازدیدکنندگان شما از آنجا آمده اند.

 

با کمال تعجب، در سال 2021، تفاوت قیمت بین هاست با کیفیت بالا و میزبان زباله تقریباً ناچیز است، بنابراین لیستی از هاست هایی که معمولاً توصیه می کنیم در اینجا آمده است:

 


Cloudways بسته های میزبانی ارزان را ارائه می دهد که از 10 دلار در ماه شروع می شود. این افراد از سرورهای VPS در پشته سرور بهینه شده برای سرعت بالا استفاده می کنند و در عین حال بیش از 60 مکان را در سراسر جهان ارائه می دهند.


Siteground به عنوان یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین گزینه‌ها متمایز است و همچنان سرعت سایت رضایت‌بخشی را ارائه می‌دهد که آن را به انتخاب بهتری نسبت به سایر هاست‌های ارزان تبدیل می‌کند.
میزبانی WPX یک میزبان اختصاصی وردپرس است که با استفاده از ابر WPX خود کش لبه را انجام می دهد و نسبت هزینه به سرعت شگفت انگیزی را ارائه می دهد، زیرا مراکز داده آن در ایالات متحده و بریتانیا واقع شده اند.


Kinsta گران‌تر است، اما یکی از بهترین انتخاب‌ها برای وب‌سایت‌هایی است که ترافیک زیادی دارند. این افراد کش صفحه را در سطح سرور بدون افزونه انجام می دهند و WPengine هم همینطور.


2. از HTTPS استفاده کنید


اجرای یک سایت در حالت HTTPS به مرورگر اجازه می دهد تا از پروتکل جدیدتر HTTP2 استفاده کند، که سرعت بارگیری سایت را در مقایسه با پروتکل قدیمی HTTP 1.1 افزایش می دهد. به خاطر داشته باشید که بسیاری از ارائه دهندگان ارزان قیمت از HTTP2 پشتیبانی نمی کنند، بنابراین اگر هاست شما فاقد این پشتیبانی باشد، نشان دهنده این است که زیرساخت آنها قدیمی است یا کاملاً کامل نیست.

 

3. از بالاترین نسخه PHP که سایت پشتیبانی می کند استفاده کنید


PHP زبان برنامه نویسی یا فریم ورکی است که وردپرس بر روی آن ساخته شده است. سرعت بار کلی معمولاً با هر نسخه جدید 10-20٪ افزایش می یابد 

از PHP. در مارس 2021، جدیدترین 8.0.3. نسخه PHP منتشر شد. بیشتر تم ها و افزونه ها هنوز از این نسخه پشتیبانی نمی کنند، اما ارزش آن را دارد که نسخه PHP را که سایت شما می تواند پشتیبانی کند بررسی کنید و به آن تغییر دهید – نسخه 7.4 نسخه قبل از v8 است و اکثر سایت ها باید از آن پشتیبانی کنند.

WPEngine یک پلاگین رایگان دارد که می تواند سایت شما را برای سازگاری با PHP در هر میزبانی آزمایش کند. اغلب چند پلاگین خواهید داشت که در آزمایش خودکار خود شکست می خورند، اما اگر با فروشنده افزونه بررسی کنید و تأیید کنید که چه نسخه ای از PHP است که افزونه آنها می تواند پشتیبانی کند، اغلب اوقات نمی توانید.

 

4. از Cloudflare استفاده کنید


حتی با بدترین ارائه دهندگان هاست، Cloudflare می تواند زمان بارگذاری شما را به شدت کوتاه کند. حتی اگر به دنبال یک طرح رایگان باشید، تفاوت زیادی در سرعت بارگذاری ایجاد خواهد کرد. خدماتی که Cloudflare برای افزایش عملکرد سایت شما ارائه می دهد در اینجا آمده است:

Cloudflare


میزبانی DNS سرویسی است که وب سایت شما را به کاربری می رساند که آدرس آن را در نوار URL تایپ کرده است. ارائه دهندگان ارزان اغلب میزبانی DNS کندی دارند که منجر به اتصالات ناموفق یا کند می شود و باعث افزایش زمان بارگذاری می شود. Cloudflare یکی از 10 هاست سریع DNS در جهان است (برای رتبه بندی به https://dnsperf.com مراجعه کنید). در بیشتر موارد، میزبانی DNS Cloudflare سرعت سایت شما را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد


Cloudflare همچنین ویژگی‌های فایروال و امنیتی را فراهم می‌کند که از سایت شما محافظت می‌کند، بار روی هاست را کاهش می‌دهد زیرا برخی از خزنده‌های زباله و خراش‌های موجود در سایت را فیلتر می‌کند که به افزایش سرعت سایت کمک می‌کند. این مقاله برخی از قوانینی را که برای افزایش امنیت و عملکرد با استفاده از Cloudflare استفاده می‌کنیم، توضیح می‌دهد.
سرویس APO 5 دلاری در ماه به طور مؤثری ذخیره سازی صفحه را در لبه انجام می دهد. کش لبه اساساً به این معنی است که کل صفحات در سرور Cloudflare ذخیره می شوند و بار روی هاست شما کاهش می یابد و کل سایت به بازدید کننده نزدیک می شود.


طرح 20 دلاری در ماه برخی از ویژگی های اضافی مانند فایروال برنامه کامل وب (WAF)، بهینه سازی تصویر بهتر و تعداد انگشت شماری از ویژگی های شتاب وب سایت را ارائه می دهد.
اگر نمی توانید از Cloudflare استفاده کنید، حداقل از یک سرویس CDN (یکی که دارای بهینه سازی تصویر داخلی است، مانند Bunny CDN) استفاده کنید.

5. بهینه سازی سرعت در سایت را در قالب خود روشن کنید


بسیاری از قالب‌های وردپرس دارای ویژگی‌های بهینه‌سازی سرعت هستند، مانند بارگذاری تنبل، به این معنی که تصاویر تا زمانی که بیننده به آن قسمت از صفحه نرسد، بارگیری نمی‌شوند، یا ترکیب CSS و جاوا اسکریپت، که تعداد درخواست‌های شبکه را کاهش می‌دهد.

 

تعداد زیادی از تم‌ها همچنین دارای بهینه‌سازی‌های به‌روزتری هستند، مانند بارگذاری اولیه در زمان، که درست قبل از اینکه کاربر روی آن کلیک کند، صفحه را از قبل بارگیری می‌کند (برای مثال به https://instant.page مراجعه کنید).

 

ارزش این را دارد که تم خود را برای این تنظیمات بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنها فعال هستند و همچنین هر ویژگی تمی را که استفاده نمی کنید خاموش کنید، زیرا بسیاری از ویژگی ها جاوا اسکریپت و CSS اضافی بارگیری می کنند.

 

بهترین روش برای بالا بردن سرعت سایت شرکت در دوره افزایش سرعت سایت است که میتوانید یاد بگیرید چگونه سرعت سایتتان را بدون افزونه افزایش دهید پس بهتر است هرگز این دوره را از دست ندهید.

 

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

افزونه وردپرس از ابتدا

 
توسعه وب وردپرس پلاگین های وردپرس


هر سایت وردپرسی برای بیرون آوردن محتوا از پایگاه داده و نمایش آن در یک طرح به یک موضوع نیاز دارد. و از نظر تئوری شما می توانید یک سایت را فقط با یک موضوع و هیچ چیز دیگری راه اندازی کنید. اما آن سایت بدون اضافه شدن افزونه ها بسیار محدود خواهد بود.

 

افزونه ها بیش از آنچه که با هسته وردپرس ارائه می شود، قابلیت بیشتری به سایت وردپرس شما اضافه می کنند. همه چیز از یک تقویم رزرو یا اسلایدر متحرک گرفته تا یک سیستم مدیریت یادگیری با امکانات کامل یا بازار آنلاین—شما می توانید همه آنها را با افزونه ها به سایت خود اضافه کنید.

 

در این راهنما، من به شما نشان خواهم داد که چگونه افزونه وردپرس خود را ایجاد کنید. من به شما نشان خواهم داد که چگونه از بهترین تمرین در توسعه افزونه استفاده کنید، چگونه کد موجود در افزونه خود را اجرا کنید، و چگونه کد و فایل های افزونه خود را ساختار دهید. من همچنین شما را در فرآیند ایجاد اولین افزونه راهنمایی خواهم کرد و به برخی از سوالات متداول پاسخ خواهم داد.

بیایید با این آموزش افزونه وردپرس شروع کنیم:

 

ساخت افزونه برای وردپرس

 

افزونه های رایگان و پولی وردپرس


اگر می خواهید ویژگی های خاصی را به وب سایت خود اضافه کنید، مکان های زیادی وجود دارد که می توانید افزونه ها را خریداری یا دانلود کنید. فهرست پلاگین وردپرس شامل هزاران افزونه رایگان است که به شما در ایجاد سایت مورد نیاز کمک می کند. اما اگر به دنبال ویژگی‌های پیشرفته‌تر، رابط کاربری بهتر یا پشتیبانی بهبودیافته هستید، ارزش خرید افزونه‌های ممتاز از نویسندگان در CodeCanyon را دارد.

افزونه های وردپرس CodeCanyon


اما گاهی اوقات ممکن است لازم باشد افزونه خود را کدنویسی کنید! این می تواند کارآمدتر از استفاده از یک افزونه شخص ثالث باشد، زیرا ممکن است فقط به بخشی از کد ارائه شده توسط آن ها نیاز داشته باشید. همچنین به این معنی است که می‌توانید افزونه‌ای ایجاد کنید که نیازهای شما را دقیق‌تر برآورده کند، یا می‌توانید یک افزونه موجود را برای تطبیق آن با سایت خود سفارشی کنید.

برای ساختن یک پلاگین به چه چیزی نیاز دارید؟


برای ساخت افزونه خود و اجرای آن در سایت وردپرس خود، به موارد زیر نیاز دارید:

یک ویرایشگر کد


نصب توسعه وردپرس با یک کپی از سایت زنده شما برای آزمایش
تا زمانی که متوجه نشدید که افزونه کار می کند، آن را در سایت زنده خود آزمایش نکنید!

اگر قبلاً نصب محلی وردپرس ندارید، راهنمای ما را برای کپی کردن سایت خود در نصب محلی دنبال کنید. یا اگر نمی توانید وردپرس را به صورت محلی نصب کنید، از یک نسخه تکراری از سایت خود در نصب آزمایشی روی سرور خود استفاده کنید. نحوه کپی کردن سایت خود را بیابید.


چگونه یک محیط تست وردپرس کشنده را به صورت محلی تنظیم کنیم

 

انواع افزونه وردپرس


پلاگین ها می توانند کارهای زیادی را انجام دهند. وجه مشترک همه آنها این است که قابلیت های اضافی را به سایت شما اضافه می کنند. انواع پلاگین وردپرس عبارتند از:

پلاگین های نگهداری سایت برای مواردی مانند امنیت، عملکرد یا پشتیبان گیری


پلاگین های بازاریابی و فروش برای مواردی مانند SEO، رسانه های اجتماعی یا تجارت الکترونیک
افزونه های محتوا مانند انواع پست های سفارشی، ویجت ها، کدهای کوتاه، فرم ها، گالری ها و فیدهای ویدئویی
افزونه‌های API که با WordPress REST API کار می‌کنند یا محتوای خارجی را از سرویس‌هایی مانند Google Maps می‌کشند
افزونه های جامعه که ویژگی های شبکه های اجتماعی را اضافه می کنند
... و خیلی چیزهای دیگر! برای آگاهی از کارهایی که افزونه ها می توانند انجام دهند، دایرکتوری افزونه وردپرس و بازار CodeCanyon را بررسی کنید.

فهرست پلاگین وردپرس


پس از ایجاد یک افزونه برای وردپرس، کاربران می توانند آن را در صفحه افزونه وردپرس پیدا کنند.


چگونه یک افزونه وردپرس ایجاد کنیم؟


قبل از شروع ساخت پلاگین سفارشی خود، ارزش آن را دارد که همه چیزهایی که برای ایجاد یک افزونه سفارشی برای وردپرس نیاز است را بدانید. اینکه کد پلاگین دقیقاً چه شکلی خواهد بود به افزونه شما بستگی دارد: برخی کوچک هستند و فقط یک فایل افزونه دارند، در حالی که برخی دیگر حجیم هستند و دارای چندین فایل شامل، اسکریپت ها، شیوه نامه ها و فایل های قالب هستند. و تعداد زیادی وجود دارد که جایی در وسط قرار می گیرند.

 

پلاگین نویسی برای وردپرس یکی از نیازهای امروزه کاربران است که اگر دوست دارید این مبحث را به صورت کاملا رایگان یاد بگیرید بهتر است سری به مقاله ساخت افزونه وردپرس  بزنید.

 

در این مقاله به صورت کاملا رایگان این مبحث برای شما عزیزان آموزش داده شده است که میتوانید به صورت کاملا رایگان این مبحث را فرا بگرید.

 

پس هرگز این مقاله را از دست ندهید.

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

صنعت تجارت الکترونیک ایران در دو سال گذشته شاهد رشد فوق العاده ای بوده است. خرید اینترنتی در بین طبقات مختلف جامعه رواج بیشتری یافته است. در اینجا 8 وب سایت محبوب خرید آنلاین در ایران را برای شما آورده ایم تا با آنها آشنا شوید.

 

بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط E-Commerce Monitor (ECM) که از بانک مرکزی جمع آوری شده است، تنها 3 درصد از کل تراکنش های کشور آنلاین بوده است، اما این اعداد با سرعت بی سابقه ای در حال رشد هستند.

میانگین تعداد تراکنش‌های اینترنتی در ۹ ماه گذشته سال ۱۳۹۴ نسبت به سال قبل ۲۵ درصد رشد داشته است. هر هفته فروشگاه های آنلاین بیشتری ظاهر می شوند و سعی می کنند شکاف موجود در بخش خاصی از بازار را پر کنند. تهران به عنوان قطب اصلی فناوری کشور 46.7 درصد از کل کسب و کارهای آنلاین را در اختیار دارد. چهار استان فعال دیگر ایران از نظر تعداد کسب و کار اینترنتی، اصفهان، خراسان رضوی، فارس و آذربایجان شرقی به ترتیب با 7.9 درصد، 7.7، 5 درصد و 3.8 درصد هستند.

 

افزایش روزافزون طبقه متوسط ​​در ایران و رشد سریع زیرساخت های اینترنت و دستگاه های تلفن همراه نقش بزرگی در رونق بخش تجارت الکترونیک کشور ایفا می کند.

در اینجا پرطرفدارترین سایت های ایرانی را برای شما عزیزان معرفی میکنیم برای کسب اططلاعات بیشتر در ادامه همراه ما باشید.

 

دیجی کالا
شاید پرطرفدارترین شرکت اینترنتی کشور که اکنون بازار آنلاین ایران را در دست دارد. دیجی کالا با هموار کردن راه برای تازه واردان به یک داستان موفقیت و رهبر تجارت الکترونیک کشور تبدیل شد. این وب سایت تجارت الکترونیک 85 درصد از بازار را در اختیار دارد و ارزش آن بیش از 300 میلیون دلار تخمین زده می شود. دیجی کالا با بیش از 850 هزار بازدید کننده در روز، بزرگترین فروشگاه اینترنتی خاورمیانه محسوب می شود. این شرکت با فروش وسایل الکترونیکی و کامپیوتری شروع به کار کرد اما از چند سال پیش به دسته بندی های خود تنوع داد. کتاب، آلات موسیقی، کفش، لوازم خانگی و لوازم آرایشی از دیگر دسته بندی هایی است که در دیجی کالا به فروش می رسد.

رتبه الکسا در ایران: 4

 

 

بامیلو
بامیلو دومین وب سایت بزرگ بازار در ایران است. اگرچه شکاف سهم بازار بین دیجی کالا و بامیلو زیاد است، اما این شرکت به لطف قیمت های رقابتی مشتریان زیادی را جذب کرده است. حمایت مالی گروه MTN نیز به رشد سریع این فروشگاه آنلاین کمک زیادی کرد. این وب سایت همچنین تنوع بهتری از اقلام را در برخی دسته ها در مقایسه با دیجی کالا ارائه می دهد. این شرکت همچنین به دلیل فروش و معاملات ویژه خود در مناسبت های مختلف سال شناخته شده است.

رتبه الکسا در ایران: 24

 

عصام
ایسام نسخه محلی eBay برای ایرانیان است. این وب سایت در سال 2011 راه اندازی شد و خدمات مشتری به مصرف کننده را از طریق پلتفرم خود به کاربران ارائه می دهد. ایسام یک بخش حراج نیز دارد و بستری را برای فروشندگان فراهم می کند تا صفحه فروشگاه آنلاین خود را تنظیم کنند. ثبت نام در ایسام، شرکت در مزایده ها و ساخت بازارچه اختصاصی خود در پلتفرم رایگان است. ایسام برای محصولات زیر 10000 تومان (3 دلار) 7 درصد می گیرد و با افزایش قیمت، کارمزد کمتر می شود.

رتبه الکسا در ایران: 113

 

مدیسه
مدیسه یکی از فروشگاه های مدیسه آنلاین پیشرو در ایران است که در سال 2015 تاسیس شد. این وب سایت توسط گروه GBG، یکی از قدیمی ترین و برجسته ترین هلدینگ های ایران با تجربه در بازارهای مصرفی و غیر مصرفی پشتیبانی می شود. این وب سایت طیف گسترده ای از محصولات داخلی و بین المللی را در دسته بندی های مختلف پوشاک، محصولات کودک، لوازم خانگی، غذا و نوشیدنی ارائه می دهد.

رتبه الکسا در ایران: 187

  • اسماعیل احمدی
  • ۰
  • ۰

تجربه کاربری ما با هر پلاگین


Gravity Forms دارای فرم ساز بصری با قابلیت کشیدن و رها کردن است. شما می توانید فرم های خود را به سادگی با کشیدن و رها کردن فیلدهای مورد نیاز خود ایجاد کنید.

در نتیجه، ایجاد فرم‌ها با استفاده از Gravity Forms بسیار آسان است و معمولاً برای سفارشی‌سازی فرم خود به دانش کدنویسی نیاز ندارید.

 

رابط کاربری Gravity Forms

 

رابط اصلی فرم ساز تمیز و بی نظم است، بنابراین می توانید به راحتی فرم خود را ویرایش کنید. در داخل فرم ساز، یک برگه برای دسترسی به تنظیمات فرم خود نیز پیدا خواهید کرد.

تنظیمات فرم شامل گزینه‌های مختلفی برای کنترل رفتار فرم شما می‌شود، از جمله تأیید، اعلان‌ها و ادغام‌ها.

با این حال، Gravity Forms هر بار که نیاز به دسترسی به تنظیمات داشته باشید، شما را به صفحه جدیدی خارج از فرم ساز هدایت می کند. در طول آزمایش، هر بار انتظار برای بارگیری تنظیمات برای ما کمی ناامیدکننده بود و تجربه کاربری نرم و روان را از بین برد.

 

 

تنظیمات Gravity Forms

 

Fluent Forms همچنین یک فرم ساز بسیار محبوب برای وردپرس است. مانند Gravity Forms، همچنین دارای یک ویرایشگر بصری کشیدن و رها کردن است که به شما امکان می‌دهد فرم‌ها را بدون کد به راحتی ایجاد کنید.

متوجه شدیم که رابط کاربری آن بسیار شبیه به Gravity Forms است. شما قسمت اصلی فرم ساز خود را در سمت چپ و راست صفحه دارید، جایی که می توانید تمام فیلدهای موجود را برای افزودن به فرم خود بیابید.

 

رابط فرم های روان

 

در حالی که Fluent Forms یک افزونه کاربرپسند است، اما از همین مشکل نیز رنج می برد: صفحه تنظیمات جدا از ویرایشگر فرم بارگیری می شود.

در نتیجه، ساختن یک فرم پیشرفته برای ما کمی وقت گیر بود، زیرا هر بار که برای مرتب کردن برخی تنظیمات نیاز به جابجایی به جلو و عقب داشتیم، زمان بارگذاری اضافی داشتیم.

تنظیمات Gravity Forms

 

WPForms یک افزونه قدرتمند فرم تماس وردپرس است. WPForms مانند رقبای اصلی خود دارای یک فرم ساز بصری کشیدن و رها کردن است.

رابط کاربری WPForms

 

ایجاد هر نوع فرم با WPForms سریع است و اصلاً نیازی به دانش کدنویسی ندارد. فرم ساز به گونه ای طراحی شده است که به کاربران تجربه ای روان و بدون درز در ایجاد فرم ها بدون هیچ گونه وقفه یا تاخیری بدهد.

برخلاف رقبا، برگه‌های تنظیمات و ادغام‌ها در WPForms فوراً در خود فرم‌ساز باز می‌شوند، بنابراین لازم نیست زمان گرانبهای خود را هنگام جابجایی بین صفحه ویرایش فرم و تنظیمات تلف کنید.

تنظیمات WPForms

 

WPForms همچنین کل صفحه را در حین ساخت فرم های خود پوشش می دهد. منوی نوار کناری وردپرس را پنهان می کند تا شما را قادر سازد تا فرم ها را به راحتی و بدون حواس پرتی ایجاد کنید.

WPForms همچنین شامل یک ویژگی ویرایش فرم فوق العاده مفید است. با بازبینی فرم ها، می توانید با بازیابی نسخه ای که قبلاً ذخیره شده است، اشتباهات موجود در فرم های خود را با یک کلیک خنثی کنید. این ویژگی داخلی حتی در نسخه رایگان نیز در دسترس است.

به طور کلی، ما فکر می کنیم این امکانات کوچک در WPForms به یک تجربه کاربری عالی اضافه می کند و به شما امکان می دهد حتی فرم های پیشرفته را سریعتر بسازید.

ویژگی های مورد علاقه ما


اکنون برخی از ویژگی‌های افزونه فرم مورد علاقه و نحوه استفاده از آن‌ها توسط هر افزونه را با هم مقایسه می‌کنیم.

 

قالب های فرم


Gravity Forms با ارائه بیش از 15 قالب فرم آماده، ایجاد فرم شما را آسان تر می کند. می‌توانید الگوهایی را برای برخی از رایج‌ترین فرم‌ها مانند فرم‌های تماس، فرم‌های کمک مالی، ثبت‌نام در خبرنامه و موارد دیگر پیدا کنید.

قالب های Gravity Forms

 

Fluent Forms یک کتابخانه بزرگتر با بیش از 65 قالب فرم از پیش ساخته شده دارد. همچنین بیش از 25 مورد از این قالب ها را به صورت رایگان دریافت می کنید که برای کاربران بدون پرداخت عالی است. نیازی به گفتن نیست که Fluent Forms در مقایسه با Gravity Forms از تنوع قالب بهتری برخوردار است.

قالب های Fluent Forms

 

WPForms متمایز است زیرا دارای کتابخانه ای از بیش از 600 قالب فرم است. این الگوها در دسته‌های مختلفی مانند عملیات تجاری، بازاریابی، غیرانتفاعی، خدمات مشتری و غیره دسته‌بندی می‌شوند. شما می توانید یک الگو برای تقریبا هر هدفی که قابل تصور است پیدا کنید.

 

قالب های رایگان و حرفه ای wpforms

 

کاربران WPForms Lite همچنین می‌توانند به 25+ قالب فرم کاملاً رایگان دسترسی داشته باشند.

 

با تعداد زیادی قالب فرم که در اختیار دارید، می توانید سریعتر شروع کنید و فرم ها را با حداقل تغییرات منتشر کنید. اما این بدان معنا نیست که نمی توانید این قالب ها را سفارشی کنید.

شما کاملاً آزاد هستید که هر قالبی را به همان اندازه که نیاز دارید سفارشی کنید. حتی اگر می‌خواهید فرم خود را از ابتدا بسازید، WPforms با فرم‌ساز تمام‌صفحه و بدون حواس‌پرتی و بدون صفحه نمایش بارگذاری بین تنظیمات اصلی، آن را بدون دردسر می‌سازد.

  • اسماعیل احمدی