طراحی وب

  • ۰
  • ۰

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟

بسیاری از کاندیداها در مصاحبه های فنی به دلیل عملکرد ضعیف در مصاحبه های رفتاری یا فرهنگی رد می شوند یا از سطح پایین رد می شوند. مصاحبه‌های خود را با این دوره رایگان انجام دهید، جایی که با اطمینان پاسخ به سؤالات مصاحبه رفتاری را تمرین خواهید کرد.

 

بررسی اجمالی

Matt Mullenweg و Mike Little وردپرس را در سال 2003 به عنوان انشعاب پروژه دیگر خود به نام b2/cafelog معرفی کردند. با گذشت زمان، وردپرس از یک پلتفرم وبلاگ نویسی معمولی به یک ابزار توسعه وب تمام عیار تبدیل شد.

 

 

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) است که به زبان PHP نوشته شده است و از MySQL برای سیستم مدیریت داده خود (DMS) استفاده می کند. وردپرس 37 درصد از سهم بازار فعلی وب سایت ها را در اختیار دارد - این نشان دهنده وضعیت رو به رشد وردپرس به عنوان ترجیح داده شده ترین ابزار برای توسعه وب است. برای انتشار وب سایت با استفاده از وردپرس، کاربر فقط به یک دامنه و سرویس میزبانی نیاز دارد.

 

وردپرس اکوسیستم گسترده ای از هزاران تم و افزونه را در اختیار کاربران قرار می دهد که سفارشی کردن وب سایت خود را برای کاربران آسان تر می کند.

 

برای اینکه وب‌سایت‌ها از نظر زیبایی‌شناختی جذاب و چشم‌نواز باشند، وردپرس از بیش از 5000 تم پشتیبانی می‌کند که می‌توان از آنها برای شکل دادن به وب‌سایت‌هایشان استفاده کرد. همچنین به شما این امکان را می دهد که تم های خود را توسعه دهید در حالی که محدود به استانداردهای وردپرس هستید (به عنوان مثال، یک فایل PHP معتبر همراه با HTML ساختار یافته برای محتوا و CSS برای یک ظاهر طراحی شده). می توانید تم خود را ایجاد کرده و به مخزن رسمی تم ارسال کنید.

 

علاوه بر این، از آنجایی که وردپرس منبع باز است، شما این اختیار را دارید که تم ها را دانلود کنید، از کد منبع اصلی آن تم استفاده کنید و به جای توسعه همه چیز از ابتدا، تغییرات مربوطه را با توجه به نیاز خود ایجاد کنید. دو نوع تم در وب سایت وردپرس موجود است: تم های رایگان و تم های پرمیوم.

 

برای یادگیری نحوه ساخت یک پوسته وردپرس، به کتابچه راهنمای توسعه دهنده تم رسمی آنها نگاه کنید

 

در حالی که تم ها تعیین می کنند که وب سایت چگونه به نظر می رسد، افزونه ها عملکرد را اضافه می کنند. پلاگین‌ها نوعی نرم‌افزار افزودنی هستند که به وب‌سایت اجازه می‌دهند تا عملکردهایی را که در ابتدا برای آن طراحی نشده بود، انجام دهد.

 

وردپرس بازاری برای بیش از 50000 افزونه در دسترس کاربران دارد تا افزونه ها را در وب سایت خود بگنجانند. این افزونه‌ها طیف گسترده‌ای از امکانات سفارشی‌سازی از جمله بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO)، پورتال‌های مشتری که برای نمایش اطلاعات خصوصی به کاربران وارد شده استفاده می‌شوند، سیستم‌های مدیریت محتوا و ویژگی‌های نمایش محتوا را در اختیار شما قرار می‌دهند.

 

مشابه تم ها، می توانید افزونه های خود را توسعه دهید و آنها را در مخزن پلاگین میزبانی کنید.

 

برای یادگیری نحوه ساخت افزونه وردپرس، کتابچه راهنمای رسمی برنامه نویس پلاگین آنها را بررسی کنید.

 

چرا وردپرس؟

 

 

به عنوان یک نرم افزار منبع باز، وردپرس به شما دسترسی کامل به نرم افزار خود را می دهد و به شما امکان می دهد نرم افزار را مطابق با نیاز خود اصلاح کنید.

اکوسیستم توسعه پذیر وردپرس شما را قادر می سازد تا وب سایت خود را با طیف گسترده ای از تم ها و افزونه ها سفارشی کنید.

وردپرس با کد باکیفیت نوشته شده است و نشانه گذاری معنایی تولید می کند که باعث می شود سئو دوستانه باشد. علاوه بر این، این به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کند تا وب سایت شما را بالاتر ببرند.

اگر با مشکلی مواجه شدید، با استفاده از پشتیبانی رسمی وردپرس به راحتی می توانید پشتیبانی پیدا کنید.

وردپرس از رسانه های مختلف از جمله فایل های صوتی، تصویری و گیف پشتیبانی می کند. همچنین می‌توانید رسانه‌ها را از سایر وب‌سایت‌ها از جمله یوتیوب، اینستاگرام و ساوندکلاد جاسازی کنید

اکنون که با مفهوم وردپرس آشنا شدید وقت طراحی سایت با وردپرس رسیده پس بهتر است برای آموزش و یادگیری وردپرس سری به مقاله آموزش رایگان ورپرس ما بزنید تا به صورت کاملا رایگان استاد وردپرس شوید.

  • ۰۲/۰۲/۱۱
  • اسماعیل احمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی